tisdag 13 maj 2014

Kuulumisia

Tilasin koirillemme Stronghold lääkkeen, nenäpunkkiepäilys. Wilma on röhissyt pitkin kevään ja Nitzalla tuntuu hajuaisti heikentyneen. Tunnistusnouto tuottaa vaikeuksia mutta etenkin jäljellä huomaan eron - tarkistuksia, kulmien yli, epävarmuutta. Voi tietysti johtua monesta muustakin asiasta mutta minusta ero normaaliin Nitzan jäljestämiseen on niin suuri että nyt kokeilemme lääkitystä! Ja Wilmaa nämä punkit ovat ihan selkeästi häirinneet, etenkin öisin herään siihen kun W röhisee :(

Olemme lenkkeilleet, leikkineet esineruutua, tehneet muutamia jälkiä ja käyneet purutreeneissä.

Eilisessä purutreenissä uutena aiheena tuli "haukkuminen löysällä hihnalla". Juu, toteutetaan kunhan saadaan neuvot miten... Ei ollutkaan vaikeata?
Eli Nitzalle kaksi hihnaa, toinen kytkettynä valjaisiin ja toinen kaulapantaan. Koira haukulle ja kaulapannasta olevasta hihnasta nypytystä kunnes N tajuaa olla vetämättä - tällöin molemmat hihnat löysälle - haukku löysällä - ja palkaksi puru. Hämmästyttävän nopeasti tämä meni perille, aloittelijan tuuria, mutta oli hauska huomata miten Nitzalla välähti. AHA! Jos istun tässä ja haukun enkä etene Juhaa kohti pääsen kohta puremaan ja saan hihan itselleni. Fiksu - mutta sehän on dobermanni!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar