onsdag 11 april 2012

TOKO treeniä!
Eilen illalla oli vuorossa tokoryhmän treenit. Aiheena oli kisamainen treeni ja pystytimme kehän kaikkine tarpeineen, ruutumerkit, luoksetulon merkit ym. jotta saisimme oikean kisatunnelman aikaiseksi.
Tokossa koirat tarkastetaan vuorotellen ennen kehään menoa ja siinä huomasin että tämä osio on meiltä jäänyt liian vähälle treenille..  Nitza ihmisrakkaana moikkasi "tuomari" Annaa ihan mielellään mutta kun Anna rupesi räpläämään takaosaa niin hups, häntä menikin jalkojen väliin. No, pidin vaan kiinni ja kyllähän tuomari sai katsoa ja kokeilla mutta hyvä huomata tässä vaiheessa että kaikkia kisaosoita täytyy muistaa harjoitella!

Luoksepäästävyys on myös yhtenä osana ALO luokassa joten tuomari tuli vielä kertaalleen räpläämään koiria jotka istuvat ohjaajansa vierellä perusasennossa. Tämä sujui mallikkaasti, Nitza vaan tapitti minua "no, missäs se palkka viipyy" tyyliin:)

Paikallaolo meni hyvin, aivan lopussa oli pientä levottomuutta mutta tämä olikin ensimmäinen "oikea" kisapaikallamakaaminen 5 muun koiran kanssa jossa kukaan ei palkannut koiraansa kesken makuun vaan koirat makasivat vaaditun ajan ja ohjaajat olivat hiljaa.

Tämän jälkeen autoon odottamaan vuoroaan ja sitten teimmekin kaikki ALO liikkeet paitsi hyppyä koska este ei ollut mukana. Ja tämän päiväisen perusteella uskallan luvata että kyllä me jossain vaiheessa mennään sitten oikeaankin kisaan:))
 
"Tänne"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar