söndag 27 maj 2012

AVO1

Den här dagen för ett år sedan såg Red Labels N-kullen dagens ljus. 

Söndagen var varm som en sommardag och den njöt vi av  på Canidaes lydnadsprov på Gammelgården. Nitza deltog i Öppen klass och hon klarade sej fint! Motiverad och pigg trots värmen, jag var jättenöjd med min unghund.
Alla moment förutom hoppet gick som på träningarna, glatt och positivt, Nitzas bravur är att flytta sig från inkallningspositionen framför mej till sidan - med ett jättehopp sätter hon sej brevid mej. :)

Tack Åsa Granström för dina goda råd, ditt träningssällskap och för fotona!



Apport! Noutoon lähdetään vauhdilla!
Nitza är så söt här! Ihanan iloinen pentuni :)


Tänään Nitza täytti jo vuoden! Onnittelut kaikille Red Labels N-sisaruksille!

Vietimme mukavan päivän Canidaen tokokisoissa, järjestäjänä ja siinä välissä ehdimme kisaamaankin.

Osallistuimme Avoimeen luokkaan ja täytyy sanoa että olen todella tyytyväinen pikkuiseen dobermanniini! Hän teki iloisesti pyydetyt asiat ja tuloksena oli ykköstulos tosi hienoin pistein. Hyppy meni nollille - syytän siitä itseäni koska olin liian lähellä estettä ja uskon että Nitza herkkänä, ohjaajaa erittäin hyvin lukevana huomasi minun epäröintini kun hetken mietin että pitäisikö siirtyä taaemmas. En siirtynyt ja Nitza teki hienon menohypyn mutta jäi sitten seisomaan ja loppu menikin sitten säheltämiseksi - ohjaajan moka ja tässä ehkä koiran nuoruus ja kokemattomuus paistoi läpi, mutta ei se mitään, tälläistä hyppyä ei enää Voittajaluokassa olekaan joten voimme unohtaa hyppy-istu-hyppy jutun :)



1 kommentar: