torsdag 18 juli 2013

Metsäjälkeä, janoja ja vielä vähän janoja.. sitä me olemme harrastaneet tämän viikon. Ensimmäinen lomaviikko menossa ja alunperin meidän piti mennä pariksi päiväksi Red Labels kennelin leirille mutta lomaväsymys iski - en ole jaksanut lähteä minnekään. Kotona ollaan oltu mutta jäljestetty ollaan kuitenkin.
Janat ovat jääneet ihan unohduksiin kun olemme vaan keskittyneet FH-jäljestykseen. Havahduin että hitsi, jos JK puolelle haluaa kisaamaan niin toki janojakin pitää treenata. Ja näin olemme sitten tehneet tämän viikon, 2-3 janaa/päivä ja tänään ajettiin sitten kisamainen 500 m jälki, janoineen ja 6 keppeineen. 5 keppiä nousi hienosti, yksi välikeppi meinasi jäädä mutta minä huomautin Nitzalle siitä "nå men nåmen!" ja sen jälkeen keppien ilmaisu oli taas ihan mukavaa katsottavaa.


Että miten jana meni? Nitza eteni suht suoraan mutta nappasi takajäljen, sotkeutui puun ympärille ja jäi kiinni. Selvitellessäni sotkuja Nitza tajusi että jälkihän kulkee toiseen suuntaan ja mehän ammuttiin matkaan täysillä - tässä huomasin että hanskat unohtuivat autoon... eli vauhtia on vieläkin liikaa - vaarallista kun metsässä ei ole yhtä tasaista kuleka kun pelloilla joilla yleensä jäljestämme.... Tähän on puututtava jatkossakin.

Eikä sadetta vieläkään! Mahtavia pilviä on leijaillut koko päivän mutta ei, tänne Inkooseen ei vaan näköjään tule sadetta koko kesänä. Kaikkialla on rutikuivaa, nurmikko on keltainen eikä heinä sadon jälkeen enää kasva :( Ihanaa kun on kesä mutta nyt voisi vähän sataakin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar