onsdag 10 juli 2013

Tokoilua
Treenien merkeissä. Pia Miettinen kävi taas kouluttamassa meitä - ihana kesäilta, 21 astetta lämmintä, ilta-aurinko paistoi, Museokenttä - voiko olla mukavampaa tapaa viettää iltaa?!
Me treenasimme ekalla kierroksella ohjattua noutoa häiriöillä ja kyllähän ne häiritsivätkin. Merkit, ruutu ja kapuloiden takana rivi ihmisiä istumassa ja kaiken lisäksi vielä iki-ihana Smilla pentu.. Ei ollut helppoa mutta saatiin me pari onnistumistakin :) Merkille pysähtyminen oli hieman kuritonta - mekin kokeilimme kuuliaisuutta viemällä noutokapula merkin ohi/taakse ja sitten käsky Märke! No, Nitzahan meni kapulalle "muutaman" kerran mutta merkille viimeksi... vaikeaa kun on noutoinnokas koira ;) Mutta koiruuden täytyy kuunnella mitä kerrotaan eli oli aika hauska treeni joka pitää tehdä toistekin!



"Ohjaaja täyskännös" - ja Nitza aina kiehnää mun kainalossa eikä lainkaan katso minne liikkuri vie tunnarikapulat...

Palautusvauhti - voisi sanoa aika ripeäksi :)

Oikea kapula tuli!

Seuraavalla kierroksella otettiin tunnaria - taas yleisöä päin, kapulat eivät näkyneet lainkaan nurmikolla joten palasimme perusharjoitukseen = piilota oma kapula nurmikkoon ja sitä tehtiin muutama kerta jotta nenäkin tulisi mukaan eikä pelkät jalat ja silmät.. Onnistuneseen suoritukseen sitten lopeteltiin mutta on tämä toko sellaista - vähän kun pidät taukoa tuntuu että moni asia unohtuu ja pian...

Tack Åsa för de fina fotona!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar