tisdag 11 september 2012

TK2

Kävimme tokoilemassa Siuntiossa lauantaina 8.9. Siuntion Koirakerholla on upea nurmikenttä käytettävissään, siellä tokoilee mielellään. Sää sen sijaan oli vaihtelevaa.. oli aurinkoa, sadekuuroja, rakeita ja tuulta. Onneksi paikallamakaamista siirrettiin alkavaksi sadekuuron jälkeen, en ole varma mitä Nitza olisi tykännyt maata märällä nurmella kaatosateessa...

Sade taukosi ja paikallaolo saatiin alta pois. Hyvän numeron tuomari Hannele Pörsti antoi vaikka Nitza oli kuulemma ollut hieman levoton - koko ryhmä oli levoton, yksi koira nousi istumaan ja toinen seisomaan.Olimme saaneet suoritusnumeron nro 13 (!) ja se tarkoitti että me olimme ensimmäisinä menossa kehään yksilösuorituksia tekemään. Eikun härkää sarvista ja menoksi!

Seuraaminen sujui tasaisen nätisti. Liikkeestä istuminen ja maahanmeno sanoisinko täydellisesti molemmat. Nouto, ei moitittavaa. Luoksetulo - lähti hyvällä vauhdilla (ehdin jo pelätä että ei pysähdykään..), pysähtyi ihan ok, hieman vinoon, loppuosa myös ok. Kaukkarit sujuivat mallikkaasti, energiset liikkeenvaihdot ja aivan paikallaan tehtyinä:)
Ja sitten hyppy... Nitza suoritti hienon hypyn, istumisen ja takaisinhypyn. Palasi sivulleni ja sillä samalla hetkellä kun liikkuri oli sanomassa kiitos - Nitza toisti hypyn! Voi sitä kakaraa:))

Tuomari taisi kuitenkin tykätä meidän suorituksesta koska saimme yhteisvaikutuksesta 9 ja loppujen lopuksi pisteitä kertyi 189. Järjestäjien taholta kuulin "huhuja" (kiitos Leena!) että taidamme voittaa luokan ja niinhän siinä sitten kävikin, KP ja luokkavoitto ja TK2 kotiin viemisinä. Oi että on mahtava tunne kisata tuon koiran kanssa. Koira joka tekee parastaan ja haluaa tehdä mun kanssani:))
Kiitos Nitza .



1 kommentar:

  1. Wow! Grattis grattis! Nu måste jag väl igen säga att ni är så otroligt duktiga!

    SvaraRadera