söndag 30 september 2012




TOKO VOI

 

Igår var det dags för debuten i Segrarklass i lydnad. Vi åkte iväg till Kyrkslätt på morgonen, tävlingen hölls i KKK hallen och domare var Marita Packalen.


Vi har inte just tränat i hall så jag ville vara i god tid på plats så att vi sku hinna in och ta oss en titt innan platsligget började. I en agilityhall finns massor med dofter så det var tur att vi kom i tid. Utanför ringen var nosen i backen men inte i ringen.

Platsliggets 4 min kändes som en evighet. Jag hörde pip men domaren var nog ganska snäll för hon drog inte bort alls för det - men det är domaren som ger poängen och man tackar och tar emot:)

Apporterna var jag mest nöjd över, 10 i alla! Även vittringsprovet! När man väl är i ringen tänker man inte på nåt annat än att nu gör vi dethär så jag blev förvånad när liikkurin sa att här var det. Va, tog det slut redan?:)

Min härliga hund gjorde det, tog en etta i sitt första VOI -prov! Sättande under gång blev det 0 för, hon blev att stå men trots det samlade vi ihop 269 poäng. Jee!!!

 

Nitza 13 veckor, sommaren 2011

Eilen käytiin tokoilemassa Kirkkonummella. Meillä oli onnea päästä varapaikalta mukaan.

Paikallaolo jännitti minua (taas) eniten. Ei sen takia että Nitza ei pysyisi (kop, kop) vaan se piippaus.. nytkin kuulin piilosta että kentältä kuului ääntelyä mutta tuomari Marita Packalen oli niin kiltti ettei vähentänyt pisteitä siitä. Hieman noloa minusta mutta tuomarihan ne pisteet määrää joten kiitos niistä!

Olimme viimeisinä vuorossa joten vein Nitzan autoon ja istuin itse katselemassa muiden suorituksia. Täytyihän minun katsoa koska en muistanut missä järjestyksessä liikkeet suoritetaan, niin vähän olemme kisamaisesti treenanneet.. 

Omasta suorituksesta: suurin tyytyväisyyden aiheeni oli noudot yleensäkin, kaikista 10! mutta erityisesti tunnistusnouto. Nitza teki täydellisen tunnarin, upeeta! Meillä on ollut tunnarin kanssa hieman epävarmuusongelmaa mutta nyt se näköjään on ohitettu:) Ainakin tällä kertaa.

Ruutu on aina jännittävä. Uusi paikka, toisenlaiset merkit, ohut merkkinauha  - N osaa ruudu periaatteessa mutta nyt hän juoksi vasemman ruutumerkin luokse ja jäi siihen seisomaan, en sanonut mitään ja N korjasi itse paikan keskelle ruutua!  Ruudusta luoksetulossa juoksi kovalla vauhdilla ja ohitti minut mutta FOT! käskyllä palasi nätisti sivulle ja siinä se oli , 9. 

Olen näköjään niin keskittynyt tekemiseen kehässä ollessa että en reagoi mihinkään muuhun, en tiedä oliko yleisöä, en tiedä muusta kun että nyt tehdään tottista:) Tästä syystä hämmästyin kovasti kun liikkuri totesi että tässä tämä oli ja tuomari sanoi "hyvinhän se meni, turhaan jännitit". Ai, tehtiinkö me jo kaikki liikkeet?!

Ja lopputulos liikkeestä istumisen epäonnistumisesta huolimatta (jäi seisomaan = 0) oli 269 pistettä ja ykköstulos!!! ja sen lisäksi sijoituttiin kolmansiksi, kahden bortsun viedessä ykkös ja kakkospaikat. Ai että olen tyytyväinen ja onnellinen tuosta yhteistyökykyisestä koirastani:))

 

 

 

2 kommentarer:

  1. Nåmen...vad kan jag kommentera???
    Stråålande!!!! Grattis!!!

    SvaraRadera
  2. Tack Jaana! Vi är nog ganska så nöjda:)

    SvaraRadera