tisdag 20 augusti 2013

Tiistai-illan tokoilua

Eilen rakensinMuseokentän ihanalle nurmikolle kehän kehänaruineen, merkkeineen, esteineen ja häiriötötteröineen. Åsa toimi meille liikkurina ja minä taas hänelle, kyllä on mukava treenata kimpassa!
Halusin kisassakin eteen tulevia juttuja ja ehkä vähän vaikeampiakin, mm. ohjatun noudon merkkinä meillä oli yksi luoksetulon merkeistä = rivissä 10 m välein 4 tötteröä josta keskimmäinen oli se jolle piti koiran juosta. Hyvin meni Nitza sinne ja ohjatessani oikealle hakemaan kapulaa Nitza teki loistavan kaaren oikealle, oikealla oleva punainen tötsä veti puoleensa mutta sitten N kääntyi 90 asteen kulmassa ja haki kapulan. Hei, tämähän olikin loistava tapa treenata "mene kaartaen hakemaan ohjatun noudon kapula"!

Tunnari sujui loistavasti! Hyvällä vauhdilla keppien luokse, haisteli tarkasti ja nappasi heti oikean. Jee :) Tässä oli aihetta irroitteluun.

Tehtiin vielä ruutu, luoksetulo, Z ja hyppynouto ja välissä palloleikkiä - hyvää feelistä kisakehään :) Sitten Nitza autoon odottamaan ja lopuksi otettiin paikallaolot 4 koiran ryhmässä. Meillä jatkuu "hiljaa paikallaan" treeni - N saa makupalan tassujensa väliin ja makaa/istuu jännittyneenä odottaen vapautusta. Tänään otettiin ihan kisamaiset paikallaistumis - ja makuutreenit, Denice liikkurina ja istuminen reilut 2 min ja paikallamakaaminen reilut 4 min. Ja Nitza oli aivan hievahtamatta, hiljaa! Åsan ja Margitin hämmästykseksi Nitza EI ollut syönyt tassujen välissä ollutta lihapullaa vaan vasta luvallahan sen kimppuun saa käydä.

 Hieno treeni josta jäi taas todella hyvä mieli. On mulla ihana koira <3

Nitza 15 veckor sommaren 2012 :)
Toissapäivänä käytiin jäljellä ja  Nitza oli siinä taas oma itsensä. Jälki oli 3 h vanha, n 600 askelta pitkä. Ei N välittänyt perässä kulkevasta Maikusta, tällä kertaa jälki meni taas mieltä nostattavan kivasti. Kuten Jaana edellisen huonosti menneen jäljen jälkeen kommentoi, olisikohan N juoksun jälkeisillä hormoonivaihteluilla ollut sormensa mukana silloin... no, oli miten oli, nyt taas tiedän että me jatkamme omalla tavallamme emmekä muuta tapaamme jäljestää...






1 kommentar:

  1. Juu, ihanilla koiranomistajilla pruukaa olla ihanat koiratkin=)

    SvaraRadera